Lucky Luke look-a-like

offerte aanvragen

Optreden: 3 uur

Prijs: € 595 excl. 9% btw

Reiskosten: € 0,30 p/km va Capelle a/d IJssel

Lucky Luke look-a-like

Dé Lucky Luke look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Lucky Luke, wie kent hem niet? De ‘poor lonesome cowboy’, de man die sneller schiet dan zijn schaduw. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe hij eruit zou zien als hij uit de stripboeken in onze wereld terecht zou komen? Zoek niet verder!

Onze Lucky Luke look-a-like mag zich de officiële Lucky Luke van Nederland en België noemen. Hij heeft de gunslinging moves, de houding en het uiterlijk compleet met strootje, tot in de puntjes verzorgt. Zelfs de bekende tune ‘I’m a poor lonesome cowboy’ speelt hij moeiteloos op zijn mondharmonica. Hij blijft van begin tot eind in zijn rol, Engels of Nederlands sprekend en vermaakt uw gasten op uw thema feest, festival of opening van uw (strip)winkel of premiere. Jong en oud kunnen uiteraard met hun (jeugd)held op de foto.

Onze Lucky Luke is van kleins af aan al gek op verkleden, toneel en entertainment, maar toen hij half 2017 zijn eigen Lucky Luke kostuum ging maken en op een festival ging rondlopen reageerde iedereen dol enthousiast met: “Wow, hoe is dit mogelijk”, “Je bent hem gewoon echt” en “Ik dacht dat stripfiguren niet tot leven konden komen, maar hier staat het bewijs!”

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.