Robbie Williams look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.695 excl. 9% btw

Geluid: inclusief tot 300p

Reiskosten: inclusief

Robbie Williams look-a-like

Dé Robbie Williams look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Wanneer deze artiest in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie LIVE voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt hij steeds opnieuw voor een té gekke show.

Repertoire

De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van ‘Angels’, ‘Feel’, ‘Let me entertain you’ en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een look-a-like.

Dit is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer!

Reacties van klanten

“Ons bruiloftsfeest is een onvergetelijke avond geworden door het optreden van Robbie Williams. Gasten waren verrast en verbaasd. “het is toch niet de echte?” De gelijkenis is verbazend, mede door zijn zang, humor en interactie met het publiek. Mijn complimenten aan de look-a-like. Tevens mijn complimenten aan de dienstverlening, die altijd bereid was in het meedenken naar oplossingen. Ik zou zeggen tot het volgende feest.”
Cees van Schaik

“We kijken terug op een fantastische avond, mede door de twee optredens van Robbie Williams en Tina Turner.
De gelijkenis van m.n. Robbie Williams is verbazingwekkend, de fantastische Tina Turner sound (sluit je ogen en je denkt dat de echte Tina Turner voor je staat te zingen) is van pure klasse. Ook de gasten waren verbaasd en verrast over de kwaliteit van de optredens en de gelijkenis/kwaliteit van de stemmen en moves. Een groot compliment aan de beide look-a-likes! Met betrekking tot de contacten en het nakomen van afspraken alle lof voor jou Miriam (ook voor het meedenken en adviezen) en de beide artiesten. Met een vrolijke groet en graag tot een volgende keer.”

Brian

“Het optreden van ‘Robbie Williams’ was geweldig. Haast niet te onderscheiden van de echte. Een gast zei: dat kan toch niet!!! of wel? En een ander zei: ‘maar dan komt ie toch in ieder geval uit Engeland!!!’ Robbie kreeg alle gasten weer mee, het is een leuke show die veel impact heeft op het publiek. En naderhand is ie ook niet te beroerd om nog even met wat mensen op de foto te gaan. En een eigen geluidsman. Goed geregeld!!” Helga – Storm Events

“In totaal was het echt een superleuke avond en wij vonden ‘Robbie’ ook echt goed!!!” Elianne van Dongen | Orbis Medisch Centrum

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.