Madonna look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 950 excl. 9% btw

Geluid: exclusief (€ 300)

Reiskosten: inclusief

Madonna look-a-like

Dé Madonna look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Een Super Madonna Look-a-Like and sound-a-like!

Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent.

Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop) is zeer geschikt als ‘special-act’ halverwege een feest of als ‘suprise-act’ opener/afsluiter van een spetterende avond.

Repertoire

Iedereen kent ze, de megahits “Like A Prayer”, “Express Yourself”, “Holiday”, “Celebration”, “Music inferno”…en dit is nog maar een kleine greep uit de tracks die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht. Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend zijn, choreografie en onovertroffen entertainmentgehalte iedereen te verbazen..en zo zal deze Madonna look-a-like u doen verbazen met haar exclusieve Madonna-show! De show is eventueel uit te breiden met 2 extra dansers (€ 395).

Over de artiest

In haar jeugd was deze look-a-like al een grote fan van Madonna. Zo trad ze al op haar negende in de Miniplaybackshow van Henny Huisman op als Madonna. Voordat ze professioneel als Madonna look-a-like aan de slag ging, zong Drieëlle met veel bands en als solo zangeres. Nu vijftien jaar later is ze nog steeds actief als solo artieste en verzorgt ze nog altijd deze Madonna-act.

Meet & Greet

Onze Madonna look-a-like is ook te boeken voor een 40 minuten durende Meet & Greet (€ 650).

Reacties van klanten

“Ze was erg leuk! Het leuke was van haar dat ze lekker tussen de mensen in ging voor foto’s en een dansje! Zeer zeker een goed amusement gehalte! Het publiek vond haar erg goed en gezellig!” Cisca, Fever Oosterhout

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.