Klantreacties

De afgelopen 15 jaar zijn al velen u voorgegaan door een look-a-like via AlleLook-a-likes te boeken.
Het is natuurlijk fijn om te lezen hoe zij deze optredens en onze bemiddeling hebben ervaren.
Hieronder kunt u er een aantal lezen:

“Ze was erg leuk! Het leuke was van haar dat ze lekker tussen de mensen in ging voor foto’s en een dansje! Zeer zeker een goed amusement gehalte! Het publiek vond haar erg goed en gezellig!”
Cisca, Fever Oosterhout

“De Koning heeft mijn nieuwe boek “Succes met je Relatie” in ontvangst genomen en hield een geestige speech! Mijn boekpresentatie is hierdoor extra succesvol geworden”.
Mirjam Beekman

“Niet alleen nam “Jack” van te voren nog even contact met mij op om wat persoonlijke informatie te vragen over het bruidspaar, hij was ruimschoots op tijd, was bijna griezelig hoe veel hij qua uiterlijk en performance leek op de echte. Hij wond alle vrouwen om de vinger met complimentjes, maakte stoere foto’s met de mannen (en vrouwen) en had geen haast om te vertrekken toen zijn tijd eigenlijk al om was. We hebben zeer zeker waar voor ons geld gekregen en zelfs meer dan dat!”
Elly de Graaf

“Amy was fantastisch! Wat een geweldige stem en goede act! Groot succes en een ieder een beetje verliefd achtergelaten!”
Anna-Marie

“De Amy Winehouse look-a-like was echt geweldig. Het was echt een enorme toevoeging op ons feest. De interactie met onze gasten was super. Haar performance zelf was zeker ook echt erg goed (en absoluut look-a-like-waardig). Amy kwam ook op het juiste moment qua timing van ons feest. We hebben ervan genoten.
Familie van Eck

“Zeker is alles naar wens verlopen! Hij heeft het erg goed gedaan en de gasten en mijzelf prima vermaakt met zijn echte Mr Bean fratsen! Hij heeft echt iets toegevoegd aan mijn feest! Ik denk dat hij de meest gefotografeerde gast op mijn feest was!”
Mevrouw van Koppen

“Ik heb een fantastische verjaardag gehad. Afspraken zijn prima nagekomen, alle artiesten (red. Elvis, Neil Diamond en Tina Turner) waren ruim op tijd aanwezig. Alle drie gaven ze een optreden vol enthousiasme! Het stemgeluid van Tina Turner heeft diepe indruk achter gelaten bij de gasten. Wat kan zij mooi zingen!”
Martijn van der Hogen

“Het optreden van de Elvis look-a-like was voor mij en voor veel mensen het hoogtepunt van de avond. Geweldig de opkomst van hem en hoe hij de zaal weet in te schatten en te bespelen. Hij heeft heel wat vrouwen die avond heel gelukkig gemaakt. Heel fijn vond ik ook dat hij ruim op tijd aanwezig was en de rust die hij uitstraalde.”
Els Vrieswijk

“Werkelijk onovertrefbaar. Met deels op maat geschreven songteksten, een meer als indrukwekkende verschijning en in alle details perfecte verpersoonlijking van Marilyn Monroe heeft zij voor een onvergetelijk optreden gezorgd. Het was echt alsof Marilyn ‘even weer bij ons was’. Indrukwekkend goed!”
Tom C.M. Wildenburg – Graphic Reclame

“We vonden het optreden van Cher echt super! Boven verwachting! M’n moeder en al onze gasten vonden het helemaal geweldig, alleen maar positieve reacties gehad! Nogmaals bedankt!”
Michelle Tijhuis / Lucky The Feel Good Provider

“De Arnold Schwarzenegger look-a-like was erg goed. De speech was ook goed gedaan! Ik ben erg enthousiast over hem. Fijn contact en afspraken worden nagekomen. Zeer prettig professioneel bedrijf om mee te werken.”
Wesley van Dinteren / CitySense

“Wij en onze zoon en andere 70 gasten hebben een fantastisch feest gehad in Zuiderduyn, mede dankzij het optreden van Freddie Mercury. Iedereen was enthousiast en zong mee. Vooral het laatste gedeelte met de bekendere nummers was geweldig. Zeker aan te raden voor een feest!”
Familie Berkhof-Kuip

“Onze doelstelling was om het publiek minstens 10 seconden te doen denken dat het de echte Lady Gaga was. Welnu… tot vandaag zijn nog velen overtuigd dat dit de echte Lady Gaga was. Super!”
Koen Matthijs

“We hebben zaterdag een fantastische avond gehad met al onze collega’s en daar heeft de look-a-like zeker een geweldige bijdrage aan geleverd. Hij zong erg goed en maakte er echt een feestje van. Heel erg bedankt voor het snelle bemiddelen en regelen van een top look-a-like.”
Christine en Sien

“Het was super leuk! Groot feest en direct al in polonaise door de zaak heen. Dank voor de bemiddeling.”
Elise Meier

“De André Hazes look-a-like was echt geweldig. Het was echt een enorme toevoeging op ons feest. De interactie met onze gasten was super. Zijn performance zelf was zeker ook echt erg goed (en absoluut look-a-like-waardig). Hij kwam ook op het juiste moment qua timing van ons feest. We hebben ervan genoten.
Familie van Eck

“Wij zijn dik tevreden over haar aanwezigheid op onze verwendag en nog veel meer over haar oprechte interesse in onze gasten. Een echte koningin! Super!”
Ad van Loenhout

“Het was voortreffelijk, Frank is een echt fantastische vertolker van Frank Sinatra en zijn repertoire. Techniek en artiest ruim op tijd, alles werkte en zowel artiest als technicus buiten gewoon vriendelijk. Hij maakte zijn audience dol enthousiast!”
Eric Bouwmeester