U2 look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 – 40 minuten

Prijs: € 2.950 excl. 9% btw

Geluid: exclusief (€ 300 extra indien niet aanwezig)

Reiskosten: inclusief binnen NL en België

U2 look-a-like

Dé U2 look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Maak kennis met deze indrukwekkende akoestische U2 unplugged 4 persoons LIVE act! Zanger Bono, die u ook solo als Bono kunt boeken, klinkt én lijkt griezelig veel op de echte Bono. Zelfs de bandleden lijken ook nog eens op de leden van U2. Deze U2 act is dan ook met recht uniek te noemen!

In deze U2unplugged 4 persoons bezetting geniet u van 4 rasmuzikanten die de grootste hits van U2 in een hele intieme setting ten gehore brengen. Deze act is geschikt voor privé feesten, plechtigheden en dinershows.

Over de artiest

Van jongs af aan is deze getalenteerde én bovendien zeer vriendelijke Bono imitator een groot fan van U2 en is van huis uit een ervaren zanger. Na zijn spetterende optreden in de Nederlandse Soundmixshow in 2005, kreeg hij zelfs van U2 in Ierland de woorden ‘Great Likeness!’ toegemaild. Sindsdien treedt deze Bono look-a-like én sound-a-like over de hele wereld op voor bedrijfsfeesten, tv shows, privé feestjes, beursevenementen, jubileumfeesten, radio shows etc. In 2014 deed hij nog mee als Bono imitator aan het SBS6 programma ‘The winner takes it all’.

Repertoire

Met onder andere:
● Vertigo
● Beautiful day
● Pride
● I will follow
en vele andere hits!

Reacties van klanten

“Wilde je even laten weten dat “Bono” een spetterend optreden heeft gegeven afgelopen zaterdag in Zoetermeer. De jarige was helemaal in shock en ontzettend verrast. Was echt één groot succes en wat een leuke aardige jongens. Na het optreden hebben we nog wat gegeten en gedronken met ze (ook de jarige). Ze hebben er een klapstuk van de avond van gemaakt! Die kan je vaker inzetten hoor.” Jacqueline van Schaik

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.