Werkwijze

Hoe boek ik een look-a-like?

Een look-a-like boeken is simpel. U kunt in de lijst hiernaast alle look-a-likes bekijken (op uw mobiele telefoon klikt u in het menu bovenin op look-a-likes). U ziet diverse afbeeldingen, prijsinformatie en vaak ook nog videomateriaal en klantreacties. Zodra u weet welke look-a-like u wilt boeken, vult u het formulier voor een offerteaanvraag in. Klik hiervoor op de gele knop ‘offerte aanvragen’ of op offerte bovenin het menu. Geef uw voorkeur voor look-a-like aan en vul alle gegevens in. Heeft u speciale verzoeken, dan kunt u dit onderaan het offerteformulier bij ‘opmerkingen’ vermelden.

Opties en boekingen

Zodra u het offerteformulier heeft ingevuld en verstuurd, wordt er een optie geplaatst op de look-a-like indien deze beschikbaar is op de gewenste datum. Een optie verplicht u tot niets en geeft u 2 weken de bedenktijd om de look-a-like te boeken. U ontvangt per e-mail een bevestiging van het plaatsen van de optie en een bevestigingsformulier dat u kunt retourneren om de look-a-like definitief te boeken. U ontvangt na het invullen van het bevestigingsformulier een bevestiging en aansluitend de factuur voor het optreden.

Klantreacties

Om klantreacties van de diverse look-a-likes in één oogopslag met elkaar te vergelijken, kijkt u op onze speciale klantreacties pagina.

Betalingen

Wanneer u een artiest bij AlleLook-a-likes boekt, sturen wij u per e-mail de factuur die u 14 dagen voorafgaand aan het optreden dient over te maken. Bij last minute boekingen kunnen wij in overleg van deze termijn afwijken.

FAQ | Veelgestelde vragen

Wanneer u een vraag heeft, kunt u op de FAQ pagina kijken om te zien of deze erbij staat.