Frank Sinatra look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.495 excl. 9% btw en 7% buma

Geluid: exclusief

Reiskosten: inclusief

Frank Sinatra look-a-like

Dé Frank Sinatra look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Ga mee met Frank terug in de tijd van films, romantiek en stijl.

Over de artiest

Het kan geen toeval zijn dat de moeder van deze look-a-like hem, door z’n blauwe ogen, vernoemde naar ol’ Blue Eyes, Frank Sinatra, die in die tijd z’n zoveelste come-back maakte.

Vele jaren later blijkt namelijk dat ’the Voice’ ook in hem huist…! Hij hoorde zichzelf zingen en dacht – een beetje arrogant – dat kan ik ook! En hij kan het! ‘Is het playback?’ is een veelgehoorde vraag tijdens of na zijn optredens.

Begrijpelijk als je hem eens hebt gehoord. Cliff Stark, de voormalige trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei over hem: ‘This Dutch singer is amazing! That’s as close as anyone else I’ve heard!’…

Nadat hij in de jaren ’90 diverse clubs verraste met zijn optreden, ging hij zijn stem gebruiken bij het inspreken en inzingen van diverse commercials. Ook zijn er enkele dance-hits waarop zijn vocalen terug te vinden zijn. Medio 2004 pakte hij het Sinatra-repertoire weer op. En met succes gezien de vele optredens die hij inmiddels op zijn naam heeft staan.

Repertoire

Met onder andere: New York New York, Strangers in the night, The lady is a tramp, I’ve got you under my skin, Come fly with me en uiteraard: My way.

Mogelijkheden

• 1 x 30 minuten Tape optreden (optioneel met saxofonist tegen meerprijs).

Optie plaatsen

Dé Frank Sinatra look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Reacties van klanten

“Het optreden van Frank Sinatra was een grandioos succes. Het was een totale verrassing voor de aanwezigen, die eerst dachten dat het een play back optreden was. Toen ze het echt doorhadden ging het tentdak er bijna van af! Mede door de gemiddelde leeftijd! Maar ook de jeugdigen vonden het super. “Frank” is een geweldig leuke en spontane man die zijn act serieus neemt en er zelf ook veel plezier er in heeft. Hij oogstte zeer veel succes. Na zijn act kreeg hij enorm veel bedankjes! Ons huwelijks dinner, voor onze gasten en familie, is door hem een groot SUCCES geworden. Wij kunnen niet wachten om hem weer uit te nodigen. Jullie bemiddeling is zeer goed verlopen. Alles wat jullie beloofden is correct uitgevoerd.”
Wil & Betty

“The show was great and I’m really happy for the performance. Everything went simply great as the artist and his team was so experienced that did not need any assistance.”
Ketija Romanovska – Hyatt Place Amsterdam Airport

“Het was fantastisch!! Ze vonden het helemaal geweldig. Frank deed het zo goed! Bedankt voor de goede services.” Sharanee de Bruin – DBM BV

“Het was voortreffelijk, Frank is een echt fantastische vertolker van Frank Sinatra en zijn repertoire. Techniek en orkestband waren van zeer hoge kwaliteit waardoor het huiskamer-optreden de allure van een echt concert kreeg. Ook in praktische zin was het perfect in orde: techniek en artiest ruim op tijd, alles werkte en zowel artiest als technicus buiten gewoon vriendelijk. Frank maakte er een persoonlijk optreden van, liet duidelijk merken dat hij de enthousiaste aandacht van zijn kleine publiek op prijs stelde. Uiteindelijk heeft hij met prachtige toegiften bijna een uur opgetreden. De intieme private setting lag hem goed, hij maakte zijn audience dol enthousiast!”
Eric Bouwmeester

“Het optreden van Frank Sinatra gisteren op mijn verjaardagsfeest was een groot succes. Een van de redenen dat ik voor zijn optreden heb gekozen waren zijn succesvolle shows aan boord van de “Rotterdam” van de Holland Amerika Lijn twee jaar geleden, waar ik bij was. Omdat Frank optrad ter gelegenheid van mijn 70e verjaardag, waren mijn gasten precies zijn doelgroep. Want de glorie van Frank Sinatra en zijn liedjes leefden voor ons nog steeds! Al mijn gasten waren enthousiast en onder de indruk, niet alleen van zijn goede stem en de manier, waarop hij je met de ogen dicht echt herinnert aan ’the Voice’, maar ook van zijn humor en de charme, waarmee hij het publiek bespeelt. We hebben enorm genoten en het was de perfecte finale van een heel geslaagd feest. We zullen met zijn allen nog heel lang nagenieten.” Marjan Shephard

“Frank was very good and professional, the clients enjoyed him very much. It was a nice surprise for the guests to hear him. Mme Tussaud was the perfect place to be there between all the famous persons. Thanks for co-operation.” Laura Cevoli / Kuoni

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.