Andre Hazes look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 975 excl. 9% btw

Geluid: inclusief tot 300p

Reiskosten: inclusief

André Hazes look-a-like

Dé André Hazes look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Laat je meeslepen door hits als Zij gelooft in mij, de Vlieger, Bloed Zweet en Tranen en vele andere liedjes van André Hazes. Geniet van een onvervalst LIVE Amsterdams geluid.

Gewapend met hoed, jas, zonnebril en desgewenst eigen installatie vertolkt hij voor jullie André op zijn best!

André Hazes Imitator

Hij is een geboren en getogen Amsterdammer. Als kleine jongen groeide hij op met het levenslied. Familieleden zongen ondermeer in ‘het Zwanenkoor’ en het ‘Jordaan Cabaret’ en als vaste gast in verschillende café’s in Amsterdam. Het kan niet uitblijven… Hij zingt als kleine jongen alle Amsterdamse hits uit volle borst mee en begint al op jonge leeftijd met optredens in diverse Café’s in hartje Amsterdam. Na de beruchte 12 ambachten en 13 ongelukken is hij eindelijk waar hij wezen moet, namelijk op het podium !

Unieke André Hazes imitator

Qua stem lijkt deze look-a-like griezelig veel op André Hazes. Hoewel het niet de bedoeling was is hij in de wondere wereld van André Hazes terecht gekomen. Ook verschillende media waaronder BNN bestempelen hem als de Hazes imitator bij uitstek. Hij stond bijv. in de Panorama, Aktueel en diverse landelijke kranten. Hij trad op, op de eerste editie van Dutch valley met een live band en bespeelde o.a. de HMH en het concertgebouw.

Al ruim 16 jaar lang weet hij op geheel eigen wijze een perfecte vertolking neer te zetten van de Amsterdamse volkszanger. Met de mooiste en beste nummers uit het rijke Hazes repertoire. Gewapend met zijn eigen stem brengt hij hele zalen in vervoering met de mooiste nummers zoals: ‘Zij gelooft in mij’, ‘de Vlieger’, ‘Bloed Zweet en Tranen’ et cetera.

Maar deze André Hazes look-a-like is meer. Zo mocht hij meespelen in drie bioscoopfilms. Plan C, de Marathon en Schone handen. Voor de laatste film heeft hij het script bewerkt naar het Amsterdams en fungeerde hij als dialect coach voor de hoofdrolspelers. Met het oergezellige Amsterdamse repertoire weet hij als geen ander hoe je het publiek moet bespelen, zoals Johnny Jordaan al zong :”een pikketanissie gaat er altijd in”.

Optie plaatsen

Dé André Hazes look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.