Barry White look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 595 excl. 9% btw

Geluid: exclusief

Reiskosten: € 0,19 p/km vanaf Zoeterwoude

Barry White look-a-like

Dé Barry White look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

We moeten hem eigenlijk dé Barry White sound-a-like noemen, want zijn Barry White pruik laat hij tegenwoordig liever thuis. Hij gaat liever voor puur en echt. En wanneer je naar hem kijkt en luistert, dan vergeef je hem dat meteen.

Met zijn bijzondere warme stem zorgt deze zanger op elk event of feest voor muzikale kwaliteit. Hij begeleidt zich hierbij op keyboard en gitaar. De act is geschikt voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften/ huwelijken en niet vergeten de gezellige feestjes in de tuin of huiskamer.

Over de artiest

Als tiener kreeg deze zanger een gitaar en 3 maanden later gaf hij al zijn eerste optreden. Het publiek wilde feest en hij vierde het feestje mee. Hij schoolde zich heel divers en werd professioneel muzikant. Vele bekende artiesten (o.a. Jan Akkerman, Debby Sledge, Marjolein Keuning, Trafassi, Lee Towers, Snap etc.) maakten gebruik van zijn muzikaal talent. Hij speelde in diverse bands en tourde er wereldwijd heel wat op los. Nu speelt hij al weer geruime tijd solo met zijn one-man-showband.

Repertoire Barry White sound-a-like act

Met onder andere:
● You’re the First, the Last, My Everything
● Can’t Get Enough of Your Love Baby
● Practising what you preach
● Let the music play
● What am I gonna do with you
● Never Never Gonna give Ya up

Naast Barry White liedjes bestaat zijn repertoire uit zo’n 150 nummers. Hij schittert ook wanneer hij Lou Rawls en Neil Diamond zingt. Je kunt deze artiest dan ook gerust ook boeken voor een avondvullend programma dat bestaat uit 3 sets (rustig, wilder tot knallen). Eventueel aangevuld met plaatjes draaien. Bel 06-12196913 en informeer naar de mogelijkheden.

Reacties van klanten

“Het was echt heel leuk hoor zijn optreden. En wat een aardige man. Dus helemaal top. Ook jullie snelle schakelen en dat we het zo snel nog konden regelen. Het verrassingseffect was er zeker, en daar ging het ons ook om. Veel dank voor je service en de groeten aan Barry als je hem nog spreekt!” Nienke | HC Bloemendaal

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.