Rob de Nijs sound-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: max 30 minuten

Prijs: v.a. €995 exclusief geluid en 9% btw

Geluid: €200 (tot 1000 pers.)

Reiskosten: inclusief tot 100 km v.a. Eindhoven, daarna €50 extra

Rob de Nijs sound-a-like

Dé Rob de Nijs sound-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Rob de Nijs LIVE Show 100 minuten

PUUR DE NIJS is een splinternieuwe show en brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob de Nijs. Tijdens deze akoestische show worden zijn mooiste liedjes ten gehore gebracht. Geniet van klassiekers als “Mallebabbe”, “Zondag” en “Het Werd Zomer”. Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals “Niet voor het laatst”, en “Wat als later nu is”. U wordt meegenomen op een nostalgische reis vol herinneringen. Zanger en verhalenverteller Marcel Mulders blikt terug en hoopt vooral zijn publiek te verblijden met hoop, troost, kracht en een lach en een positieve kijk op de toekomst. Hij wordt begeleid door een gitarist, toetsenist, bassist en drummer/percussionist. De muzikanten laten met “Puur de Nijs” de grootsheid zien van rasartiest Rob De Nijs met een imposante carrière van ruim 60 jaar.

Met een Rob de Nijs repertoire van maar liefst 100 minuten (2 x 50 minuten) bent u met deze show verzekerd van een onvergetelijke avond. Eventueel ook in te korten naar 60 minuten.
Prijs €2095 exclusief 9% btw.

Rob de Nijs LIVE tape-act 30 minuten

Deze verkorte one-man show omvat een Rob de Nijs repertoire van 30 minuten. Geniet van de bekendste nummers waarbij Marcel Mulders LIVE zingt.
Prijs €995 exclusief 9% btw.

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.