Marco Borsato look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 975 excl. 9% btw

Geluid: inclusief tot 300p

Reiskosten: incl. 200km totaal

Marco Borsato look-a-like

Dé Marco Borsato look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

100% Live. 100% Emotie. 100% Feest.

Een half uur lang krijgt u de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door deze look-a-like ‘gegrepen’, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat.

Een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten en staan.

Onze Marco Borsato look-a-like heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar hij is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit.

Met deze act haalt u een knaller in huis. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht, Rood, Zij en zijn meest recente nummer 1 hit Waterkant.

Reacties van Klanten

“We hebben zaterdag een fantastische avond gehad met al onze collega’s en daar heeft de look-a-like zeker een geweldige bijdrage aan geleverd. Hij zong erg goed en maakte er echt een feestje van. Heel erg bedankt voor het snelle bemiddelen en regelen van een top look-a-like.”
Christine en Sien

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.