Joe Cocker look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.575 excl. 9% btw

Geluid: inclusief tot 250p

Reiskosten: inclusief

Joe Cocker look-a-like

Dé Joe Cocker look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Dé Joe Cocker look-a-like and sound-a-like verrast iedereen met zijn verbluffende gelijkenis; zowel qua uiterlijk, presentatie als stem. Hij won de 2de prijs in het tv programma The Winner Takes it All op SBS6 eind 2014 en deed in 2005 mee in het Talpa tv programma ‘In de huid van’.

Joe Cocker Solo

Waan je voor 30 minuten terug in de tijd met deze Joe Cocker look-a-like. Joe Cocker was bekend om zijn karakteristieke rauwe stemgeluid, maar ook om zijn opvallende bewegingen als hij stond te zingen.

Repertoire

Onze Joe Cocker look-a-like zet een onvergetelijk optreden neer. Met een repertoire van 30 minuten vervoert hij iedereen mee met de nummers uit onderstaande setlist:

Unchain my heart
Summer in the City
Nobliez Jamais
Up where we belong
You can leave your hat on
You are so beautiful
With a little help of my friends
toegifts

Op verzoek kan hij zijn setlist aanpassen met de songs: Have a little faith, The letter, Cry me a river, She came into the backroom window, Feeling all right, Manhattan en Delta lady.

Joe Cocker met Band

Joe Cocker is ook te boeken met 8-koppige LIVE band. Keuze uit 90 minuten non stop of 2 x 45 minuten met een pauze. Prijs vanaf € 2.795 exclusief geluidstechniek en 6 % BTW.

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.