FAQ | Meestgestelde vragen

U kunt hieronder de antwoorden terugvinden op de meestgestelde vragen m.b.t. het boeken van een look-a-like.

Waarom zou ik boeken via AlleLook-a-likes?

AlleLook-a-likes maakt deel uit van JOBO Evenementen, een professioneel onafhankelijk boekingsbureau gerund door Miriam Boer. Zij verzorgt al ruim vijftien jaar succesvol boekingen voor diverse artiesten waaronder clowns, goochelaars, lakeien, look-a-likes, pianisten, sneltekenaars en troubadours. AlleLook-a-likes heeft kantoor aan huis en kan de prijzen van de look-a-likes voordeliger aanbieden dan andere artiestenbureaus. Daarnaast is zij flexibel qua werktijden (buiten kantoortijden om) waardoor zij snel kan schakelen. Vandaar de slogan:
‘Een look-a-like boek je het snelst en voordeligst bij AlleLook-a-likes!’

Hoe boek ik een artiest?

• U bekijkt de lijst met look-a-likes en u maakt een keuze.
• U kunt ook bellen (030-6390620 of 06-12196913) om u door Miriam Boer te laten adviseren.
• U vult het formulier voor een offerteaanvraag in.
• U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging en zodra u deze ingevuld retourneert, is de boeking definitief.

Verplicht een optie mij tot iets?

Een optie op een look-a-like is vrijblijvend en verplicht u tot niets en geeft u normaal gesproken 2 weken de bedenktijd om de look-a-like te boeken. De boeking is pas definitief wanneer u het bevestigingsformulier invult en retourneert.

Wanneer moet ik de factuur betalen?

U dient de factuur 14 dagen voorafgaand aan het optreden over te maken. Dit staat ook duidelijk op de offerte, opdrachtbevestiging en factuur vermeld. Bij lastminute boekingen kunnen wij in overleg van deze termijn afwijken.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten?

AlleLook-a-likes streeft ernaar om u dezelfde dag nog een offerte toe te sturen. Dit lukt 90% van de tijd omdat zij veelal rechtstreeks contact heeft met de look-a-likes.

Zijn de look-a-likes professionele artiesten?

Onze look-a-likes en sound-a-likes staan voor kwaliteit. Alle artiesten die u op Allelook-a-likes.nl ziet staan zijn stuk voor stuk professionals. De meesten treden al meerdere jaren op en zetten dankzij hun talent en ervaring een professionele show c.q. act neer. AlleLook-a-likes werkt inmiddels meer dan vijftien jaar op een plezierige manier samen met de look-a-likes.

Op welk telefoonnummer kan ik jullie bereiken?

AlleLook-a-likes is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 tot 21:00 op telefoonnummer 030-6390620 of 06-12196913.

Wie kan ik bellen in geval van urgentie?

Bij urgentie kunt u Miriam Boer op 06-12196913 bellen.

Wat gebeurt er als de look-a-like is verhinderd?

Het komt zelden voor dat een artiest een aftreden moet afzeggen. In de afgelopen vijftien jaar is het slechts één keer voorgekomen dat een look-a-like vertraagd was in verband met onvoorziene sneeuw. Mocht het toch gebeuren dat de look-a-like niet kan optreden, zal AlleLook-a-likes zich inspannen om een passend alternatief voor u te regelen.

Staat uw vraag hier niet tussen? Bel dan gerust 030-6390620 of 06-12196913 en Miriam Boer zal uw vraag graag beantwoorden.