Lady Gaga look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.395 excl. 9% btw

Geluid: exclusief (€ 300 extra indien niet aanwezig)

Reiskosten: € 0,25 p/km va A’dam

Lady Gaga look-a-like

Dé Lady Gaga look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Deze intrigerende look-a-like uit Nederland zet een fascinerende vertolking van Lady Gaga neer: Ze ziet eruit als Gaga, zingt als Gaga, beweegt als Gaga, en creëert geweldige outfits. Haar performances zijn pakkende ‘short stories’ met veel energie en verschillende looks, om zelfs het meest veeleisende publiek te entertainen!

Over de artieste

Deze look-a-like is bekend als de Winnares van het populaire Nederlandse televisie programma My Name Is… (2010). Ze tourde met de the So You Think You Can Dance – Tour 2010 door Nederland en België, en entertainde duizenden enthousiaste theater bezoekers.

Zij trad als Lady Gaga wereldwijd op in Amsterdam (Modefabriek en de Armani afterparty – Amsterdam International Fashion week, en de 75e verjaardag van Polaroid, waar Gaga Creative Director van is!), Londen, Shanghai (Formule 1 Closing Party), Barbados, Zuid-Afrika, Buckarest, Sofia, Istanbul, Oostenrijk, Cyprus en Cannes.

Combi optreden Lady Gaga & Amy Winehouse

Ga voor een combi optreden en boek deze look-a-like als Lady Gaga én Amy Winehouse. Zij zal dan 20 minuten optreden als Lady Gaga en 20 minuten als Amy Winehouse. De overige 20 minuten zijn als Meet & Greet in te vullen waarbij de look-a-like op de foto gaat met uw gasten en fotokaarten signeert.
Prijs: € 1.975 exclusief geluid en 9% btw.

Reacties van klanten

“Mijn zoon heeft de dag van zijn leven gehad. Onze doelstelling was om het publiek minstens 10 seconden te doen denken dat het de echte Lady Gaga was. Welnu… tot vandaag zijn nog velen en minstens quasi alle kids aanwezig overtuigd dat dit de echte Lady Gaga was. Super! Facebook wemelt van de felicitaties van een superfeest. Dus ik hoef je niet te vertellen dat we zeer tevreden zijn. De volwassenen vonden later op de avond Amy zelfs nog beter!Vocaal ook zeer sterk.” Koen Matthijs

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.