Bono look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.650 excl. 9% btw

Geluid: exclusief (€ 300 extra indien niet aanwezig)

Reiskosten: inclusief binnen NL en België

Bono look-a-like

Dé Bono look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Maak kennis met de beste imitator van U2 zanger Bono! We kunnen met volle 100% zekerheid zeggen dat deze Bono look-a-like de enige persoon is in de Benelux en wellicht ver daarbuiten, die exact dezelfde stem heeft als de bekende zanger Bono van U2. En dat is nog niet alles. Ook qua uiterlijk, podium performance en charisma is hij in alle opzichten Bono.

Over de artiest

Van jongs af aan is deze getalenteerde én bovendien zeer vriendelijke Bono imitator een groot fan van U2 en is van huis uit een ervaren zanger. Na zijn spetterende optreden in de Nederlandse Soundmixshow in 2005, kreeg hij zelfs van U2 in Ierland de woorden ‘Great Likeness!’ toegemaild. Sindsdien treedt deze Bono look-a-like én sound-a-like over de hele wereld op voor bedrijfsfeesten, tv shows, privé feestjes, beursevenementen, jubileumfeesten, radio shows etc. In 2014 deed hij nog mee als Bono imitator aan het SBS6 programma ‘The winner takes it all’.

Repertoire

Met onder andere:
● Vertigo
● Beautiful day
● Pride
● I will follow
en vele andere hits!

Mogelijkheden Bezetting

Als uw budget meer climax toelaat en wilt u een live gespeeld element? Kijk dan eens naar Bono en The Edge. U zult versteld staan dat er een act is die nog specialer is dan de bovenstaande. Inclusief een sexy buikdanseres tijdens ‘Mysterious Ways’.

● Bono 30 minuten: € 1.650 euro (excl. geluid)
● Bono and The Edge 30 minuten (deels tape, deels live): € 1.950 (excl. geluid)
● U2unplugged 4p LIVE 30 minuten: € 2.950 (excl. geluid)
Indien er op locatie geen geluid aanwezig is, regelt de artiest geluid voor € 300 extra.

Reacties van klanten

“Wilde je even laten weten dat “Bono” een spetterend optreden heeft gegeven afgelopen zaterdag in Zoetermeer. De jarige was helemaal in shock en ontzettend verrast. Was echt één groot succes en wat een leuke aardige jongens. Na het optreden hebben we nog wat gegeten en gedronken met ze (ook de jarige). Ze hebben er een klapstuk van de avond van gemaakt! Die kan je vaker inzetten hoor.” Jacqueline van Schaik

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.