Dorus look-a-like

offerte aanvragen

Optreden: 15 min. LIVE + korte Meet & Greet

Prijs: € 795 excl. 9% btw

Geluid: exclusief

Reiskosten: € 0,19 p/km va Utrecht

Dorus look-a-like

Dé Dorus look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Dorus Live act

Tijden van toen herleven met deze Dorus look-a-like die bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor personeels- en familie aangelegenheden.

Tom Manders alias Dorus overleed in 1972 en ruim 35 jaar later leeft hij nog steeds voort in de gedaante van deze look en Sound-a-like.

Live gezongen liedjes als Twee Motten, Bij de Marine, In de hemel is geen bier en Als ik wist dat je zou komen passeren gezellig de revue!

Geboren in Den Haag, verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint-Germain-des-Prés aan het Rembrandtplein in Amsterdam oprichtte. Manders trad daar op als een typetje dat later uitgroeide tot de zwerver Dorus.

Optreden is exclusief geluid. Indien er ingeprikt kan worden bij een band of DJ is geluid niet nodig.

Animatie

Dorus mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In zijn eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest en ontvangt uw gasten bij de deur.

Promotie activiteiten

Door u te onderscheiden van uw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen, of de weg wijzen naar uw stand. Dorus look a like kan dit voor u realiseren.

Shoots

In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt.. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Dorus Look a like geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen

Op verzoek speelt Mr. Bean Look a like graag in op uw wensen.

Optreden: 15 min. LIVE + korte Meet & Greet

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.