Amy Winehouse look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.395 excl. 9% btw

Geluid: exclusief (€ 300)

Reiskosten: € 0,25 p/km va A’dam

Amy Winehouse look-a-like

Dé Amy Winehouse look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Deze briljante Amy Winehouse look-a-like zet een fantastische vertolking neer: Terwijl ze Amy’s grootste hits, zoals Rehab en Valerie, live zingt, neemt ze je mee terug in de tijd, en laat Amy’s unieke sterke persoonlijkheid herleven!

Amy schenkt zichzelf vrolijk een drankje in en interacteert met het publiek. Als ze nummers als Love is a losing game en Back to Black zingt, wordt de tragedie van Amy’s leven heel tastbaar. Een emotionele en enerverende ervaring voor jong en oud!

Over de artieste

Deze look-a-like is bekend als de Winnares van het populaire televisie programma My Name Is… (2010). Ze tourde met de So You Think You Can Dance – Tour 2010 door Nederland en België, en entertainde duizenden enthousiaste theaterbezoekers.

Zij heeft wereldwijd als Amy Winehouse opgetreden: in Moskou, Istanbul, Londen, Cannes, Kiev, Duitsland, Oostenrijk, San Francisco, Buckarest, Barbados, Dominicaanse Republiek en Zuid-Afrika.

Zij deed ook auditie voor het Duitse tv programma Das Supertalent, waar ze 3 JA stemmen kreeg van de jury, waaronder de strenge Dieter Bohlen en kwam zo in de halve finale terecht! Zij trad meerdere malen op de Roemeense televisie op, voor Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, op de bruiloft van het bekende Nederlandse glamour koppel Micky Hoogendijk en Adam Curry, en… voor de ‘Queen of Pop’: Madonna!

Combi optreden Amy Winehouse & Lady Gaga

Ga voor een combi optreden en boek deze look-a-like als Amy Winehouse én Lady Gaga. Zij zal dan 20 minuten optreden als Amy Winehouse en 20 minuten als Lady Gaga. De overige 20 minuten zijn als Meet & Greet in te vullen waarbij de look-a-like op de foto gaat met uw gasten en fotokaarten signeert.
Prijs: € 1.975 exclusief geluid en 9% btw

Reacties van klanten

“Het was een topfeest , mede dankzij de optredens. Iedereen was helemaal onder de indruk van Amy. We kregen het mooie compliment: er zijn feesten en feesten maar dit is next level : mede dankzij de optredens.” Monique | Alphen aan den Rijn – juni 2024

“Amy was FANTASTISCH. Het is lang geleden dat ik zo`n performance heb gezien. Ik meen het. Het was even zoeken waar haar te boeken, je hebt 1001 bemiddelingsbureau`s. Service vanuit jullie was prima.”
Ron van Zelst | Roem Events – augustus 2019

“Amy was fantastisch! Wat een geweldige stem en goede act! Groot succes en een ieder een beetje verliefd achtergelaten!” Anna-Marie

“Mijn zoon heeft de dag van zijn leven gehad. Onze doelstelling was om het publiek minstens 10 seconden te doen denken dat het de echte Lady Gaga was. Welnu… tot vandaag zijn nog velen en minstens quasi alle kids aanwezig overtuigd dat dit de echte Lady Gaga was. Super! Facebook wemelt van de felicitaties van een superfeest. Dus ik hoef je niet te vertellen dat we zeer tevreden zijn. De volwassenen vonden later op de avond Amy zelfs nog beter!Vocaal ook zeer sterk.” Koen Matthijs – april 2013

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.