Jack Sparrow look-a-like

offerte aanvragen

1 uur: € 1.095 excl. 9% btw
2 uur: € 1.595 excl. 9% btw
30 min verjaardag: € 450 excl. 9% btw

Reiskosten: € 0,30 p/km va Venlo

Jack Sparrow look-a-like

Dé Jack Sparrow look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Deze Captain Jack Sparrow look-a-like zal uw feest tot een hoger magisch niveau tillen. De bezoekers, jong en oud, zullen een onvergetelijke ervaring overhouden met misschien wel een unieke foto of selfie als aandenken.

Over de artiest

Sinds zijn tienerjaren kreeg onze Captain Jack Sparrow look-a-like al vaak te horen dat men hem verdomd veel op Johnny Depp vond lijken. Tijdens optredens als straatmuzikant in Duitsland met zijn cowboyhoed en zonnebril begon men te denken dat hij hem daadwerkelijk was.

Drie jaar geleden met carnaval trok hij eindelijk de stoute schoenen aan en ging verkleed als Jack Sparrow de straat op. Iedereen reageerde met: “Wow! Ongelooflijk hoeveel gelijkenis! Are you Johnny?!”

Inmiddels bezit hij een prachtig kostuum, kent alle Pirates of the Caribbean films uit zijn hoofd en doet alle “drunken” moves tot in perfectie na. De trekjes en uitdrukkingen in zijn gezicht zijn nagenoeg identiek aan de echte Captain Jack Sparrow.

Onze Captain Jack Sparrow look-a-like heeft inmiddels al mogen “shinen” op Hollywood Blvd, Las Vegas en zelfs Disneyland California! Het hele pretpark, bezoekers en personeel, dacht dat de echte Johnny Depp verkleed als Captain Jack Sparrow op het park rondliep.

Hij blijft van begin tot eind in zijn rol, Engels sprekend op uw festival, bedrijfsfeest, discotheek, kinderfeest of welk ander event dan ook.

Mogelijkheden

1 uur € 1.095 excl. 9% btw
2 uur € 1.595 excl. 9% btw

Kinderverjaardagen

U kunt de Jack Sparrow look-a-like nu ook 30 minuten boeken voor kleine huiskamerfeestjes zoals een kinderverjaardag. Kosten: € 450 excl. 6% btw en reiskosten.

Reviews

“Het was een leuk feest en Jack Sparrow heeft daar zeer zeker aan bijgedragen. Ruim op tijd aanwezig, erg leuk in de omgang met de gasten. Hij is ook zo onwijs echt!!!! En staat nooit te trappelen om precies op tijd weg te gaan, hij neemt de tijd. Echt een aanrader zeker als je een themafeest hebt. Zeer positief en ook niet voor niets dat wij al meerdere keren voor hem hebben gekozen. Hartelijk dank voor de bemidddeling.”
Elly de Graaf

“Hallo Miriam, het was zeer zeker een prachtige bijdrage aan het feest. Niet alleen nam “Jack” van te voren nog even contact met mij op om wat persoonlijke informatie te vragen over het bruidspaar, hij was ruimschoots op tijd, was bijna griezelig hoe veel hij qua uiterlijk en performance leek op de echte. Hij wond alle vrouwen om de vinger met complimentjes, maakte stoere foto’s met de mannen (en vrouwen) en had geen haast om te vertrekken toen zijn tijd eigenlijk al om was. We hebben zeer zeker waar voor ons geld gekregen en zelfs meer dan dat! Ik ben blij dat ik hem heb ingehuurd voor het feest en beveel hem bij iedereen aan.”
Elly de Graaf

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.