Cher look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.645 excl. 9% btw

Geluid: in overleg

Reiskosten: inclusief in NL.

Cher look-a-like

Dé Cher look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Deze geweldige artieste werd de winnares van het soundmixprogramma ‘In De Huid Van’ met haar fantastische zangact als The Dutch Cher. Met het nummer ‘Strong enough’ gooide zij hoge ogen bij de vakjury en bij het Nederlandse publiek. Met ruime voorsprong werd The Dutch Cher gekozen tot winnares en mocht ze de hoofdprijs in ontvangst nemen. Deze Cher look-a-like speelde een rol in de Film/Musical ”MAMMA MIA here we go again”.

Spetterende vernieuwde live show

Onze look-a-like heeft een spetterende vernieuwde live show met alle grote hits van Cher, zoals bijvoorbeeld ‘Believe’, ‘Strong Enough’, ‘If I could turn back time’ en een aantal ABBA nummers vanwege Cher’s recente album ‘Dancing Queen’. Tijdens haar optreden zal zij zich een aantal keer verkleden en optreden in de meest fabuleuze en glamoureuze outfits. Cher wordt op het podium vergezeld door 2 dansers. Een optreden van ‘The Dutch Cher’ is zeer geschikt als ‘special-act’ halverwege een feest om de stemming te verhogen of als ‘suprise-act’ als afsluiter van een spetterende avond. Zij zet als look-a-like met haar live gezongen nummers, een zeer professioneel optreden neer.

Reacties van Klanten

“We vonden het optreden van Cher echt helemaal super! Boven verwachting! M’n moeder en al onze gasten vonden het helemaal geweldig, alleen maar positieve reacties gehad! We vinden het zeker voor herhaling vatbaar en zullen haar ook aanprijzen bij klanten die een feest willen geven bij ons. Nogmaals bedankt!”
Michelle Tijhuis / Lucky The Feel Good Provider

“Alles is goed verlopen, iedereen was op tijd en het optreden was een succes.”
Amber Kuster | The Lodge

Hieronder een videofragment van het tv programma ‘In De Huid Van’. Bij ongeveer 1:00 kunt u de Cher look-a-like horen zingen.

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.