Koningin Maxima look-a-like

offerte aanvragen

Optreden: 60 minuten

Prijs: € 1045 excl. 9% btw

Reiskosten: € 0,19 p/km va Rosmalen

Koningin Maxima look-a-like

Dé Koningin Maxima look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Nu haar man Koning is, heeft onze Koningin Maxima look-a-like het nog drukker gekregen met toespraken, lintjes doorknippen en vele andere activiteiten.

Mogelijkheden

Onze koningin Maxima look-a-like wordt veel gevraagd voor o.a. openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies, aanwezigheid bij huwelijken, speeches, koninklijke intochten met evt. limousine en bodygards. Mogelijkheden genoeg dus!

Hoe werd zij dé Maxima look-a-like?

In 2001 werd er door het weekblad Privé een contest gehouden, waaraan 365 look-alikes deelnamen. Na weken van opdrachten, fotosessies is zij in november 2001 uitgeroepen tot dé Maxima Look-a-like.

Professioneel

Met een mental coach heeft onze Maxima look-a-like de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up en haarstyling heeft zij tot in de kleinste details afgestemd. Het accent is aangeleerd, haar spontanitiet en uitstraling is wat zij van nature bezit!

Duo Maxima en Willem Alexander

U kunt Koningin Maxima ook samen met onze Koning Willem Alexander look-a-like boeken. Zij kennen elkaar goed en zetten een perfecte imitatie neer van ons koningspaar. Prijs: € 1.990 excl. 9% btw en reiskosten.

Reacties van Klanten

“Alle collega’s stonden met open mond te kijken toen er een Audi de loods ingereden kwam. De verbazing was nog groter toen het koningspaar uit deze Audi stapte! De reacties waren alleen maar positief, iedereen vond het leuk en grappig. Het moment dat ze met het koningspaar op de foto mochten, werd dan ook meteen aangegrepen. Top middag, met professionele mensen. De bemiddeling met Miriam hebben wij als professioneel, tijdig en correct ervaren. Mochten we weer op zoek zijn naar een look-a-like zullen we haar zeker weer contacteren.” Michelle Widdershoven – Schils BV

“Als ik zou volstaan met het woord “Top” vertel ik alleen dat we tevreden zijn. Maar dan doe ik “onze koningin” te kort. Wij zijn dik tevreden over haar aanwezigheid op onze verwendag en nog veel meer over haar oprechte interesse in onze gasten. Ik, en andere HL vrijwilligers, hebben haar gecomplimenteerd en bedankt. Ik heb tegen haar gezegd: “Je bent een echte koningin!” Ik denk dat er nu nog steeds gasten zijn die er van overtuigd zijn dat ze de échte Maxima was. Haar performance is overtuigend. Herwonnen Levenskracht is dik tevreden over “onze koningin”. Ad van Loenhout – HL Verwendag

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.