Freddie Mercury look-a-like

offerte aanvragen

Optreden: 25 minuten

Prijs: € 595 excl. 9% btw
Geluid: exclusief (€ 250)

Reiskosten: inclusief binnen 100km, daarbuiten € 0,19 p/km va Schagen

Momenteel niet beschikbaar voor boekingen

Freddie Mercury look-a-like

Dé Freddie Mercury look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Deze sympathieke rasechte Queen fan treedt al vanaf jongs af aan op voor clubs, verenigingen, bruiloften en openingen.

U kunt onze Freddie Mercury look-a-like uiteraard als stand-in boeken, maar hij heeft ook een eigen show (playback) van 25 minuten die u als klapper van de avond kan gebruiken zodat het dak er nog even af gaat.

Repertoire

De look-a-like vertolkt de volgende nummers in zijn show: One Vision – Tie Your Mother Down – Seven Seas of Rhye – I Want To Break Free – Radio GaGa – We Will Rock You – We Are The Champions – God Save The Queen. Tijdens zijn show draagt hij het gele jack met witte broek zoals de “Kind Of MagicTour” en als afsluiter bij “God Save The Queen” draagt hij de hermelijnen mantel en kroon.

Onze Freddie Mercury look-a-like heeft onder meer voor Joop van den Ende opgetreden als ringendrager bij “Boer Zoekt Vrouw” en voor Bart Peeters in het programma “Hoezo?!”

Reacties van klanten

“De bemiddeling van uw kantoor hebben wij als positief ervaren. De look-a-like Freddie Mercury was een dag van tevoren komen kijken hoe de situatie ter plekke was, wat al aangeeft dat hij het serieus neemt. Op de avond zelf was Freddie Mercury ver van te voren aanwezig. Het optreden was in één woord geweldig, heeft zeker bijgedragen tot een voor ons en onze gasten onvergetelijke avond. Freddie Mercury heel erg bedankt.”
Piet en Janny

“Wij en onze zoon en andere 70 gasten hebben een fantastisch feest gehad in Zuiderduyn, mede dankzij het optreden van Freddie Mercury. Iedereen was enthousiast en zong mee. Vooral het laatste gedeelte met de bekendere nummers was geweldig. Zeker aan te raden voor een feest!”
Familie Berkhof-Kuip

Offerte aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.