AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

ANDRE HAZES - LIVE OPTREDEN

ANDRE HAZES - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 30 minuten

PRIJS: € 995 excl. btw

GELUID: tot 300 p (+ technicus)

REISKOSTEN: inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

Geluidsfragment - live gezongen door lookalike
Geluidsfragment - live gezongen door lookalike


Laat je meeslepen door hits als Zij gelooft in mij, de Vlieger, Bloed Zweet en Tranen en vele andere liedjes van André Hazes. Geniet van een onvervalst LIVE Amsterdams geluid.

Gewapend met hoed, jas, zonnebril en desgewenst eigen installatie vertolkt hij voor jullie André op zijn best!


André Hazes Imitator René van Beeten

René is een geboren en getogen Amsterdammer. Als kleine jongen groeide hij op met het levenslied. Familieleden zongen ondermeer in ‘het Zwanenkoor’ en het ‘Jordaan Cabaret’ en als vaste gast in verschillende café’s in Amsterdam. Het kan niet uitblijven... René zingt als kleine jongen alle Amsterdamse hits uit volle borst mee en begint al op jonge leeftijd met optredens in diverse Café’s in hartje Amsterdam. Na de beruchte 12 ambachten en 13 ongelukken is René eindelijk waar hij wezen moet, namelijk op het podium !


Unieke André Hazes imitator

Qua stem lijkt René griezelig veel op André Hazes. Hoewel het niet de bedoeling was is René in de wondere wereld van André Hazes terecht gekomen. Ook verschillende media waaronder BNN bestempelen René als de Hazesimitator bij uitstek. Hij stond bijv. in de Panorama, Aktueel en diverse landelijke kranten. Hij trad op, op de eerste editie van Dutch valley met een live band en bespeelde o.a. de HMH en het concertgebouw.


Al ruim 16 jaar lang weet René op geheel eigen wijze een perfecte vertolking neer te zetten van de Amsterdamse volkszanger. Met de mooiste en beste nummers uit het rijke Hazes repertoire. Gewapend met zijn eigen stem brengt hij hele zalen in vervoering met de mooiste nummers zoals: 'Zij gelooft in mij', 'de Vlieger', 'Bloed Zweet en Tranen' et cetera.


Maar René is meer. Zo mocht hij meespelen in drie bioscoopfilms. Plan C, de Marathon en Schone handen. Voor de laatste film heeft hij het script bewerkt naar het Amsterdams en fungeerde hij als dialect coach voor de hoofdrolspelers. Met het oergezellige Amsterdamse repertoire weet hij als geen ander hoe je het publiek moet bespelen, zoals Johnny Jordaan al zong :”een pikketanissie gaat er altijd in”. René brengt gezelligheid, René is gezellig !!!


André Hazes boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.