René Froger look-a-like – LIVE optreden

offerte aanvragen

Optreden: 30 minuten

Prijs: € 1.075 excl. 9% btw

Geluid: inclusief tot 300p

Reiskosten: in overleg

René Froger look-a-like

Dé René Froger look-a-like boekt u snel én voordelig bij AlleLook-a-Likes.nl.
Indien u een optie wilt plaatsen klik hier.

Wilt u een half uur spektakel dat akelig dicht bij de echte René Froger komt? Dan moet u zeker bij deze look-a-like zijn! Deze lijkt niet alleen zeer goed betreft uiterlijk, maar qua zang is hij bijna niet te onderscheiden van de echte René Froger. Als een geboren entertainer zet hij met zijn optreden een indrukwekkende en professionele show neer.

Over de artiest

In 2016 vierde deze René Froger sound- én look-a-like zijn 20 jarig artiesten jubileum met een uitverkocht jubileum concert. De zangcarrière van deze dubbelganger begon in 1996. Momenteel is hij een veelgevraagd artiest in diverse showprogramma’s waar hij regelmatig optreedt met bekende artiesten, maar ook op bedrijfsfeesten, trouwfeesten e.d. U heeft hem ook kunnen zien in de tv programma’s ‘Let’s Make Music’, ‘in de huid van’ en SBS 6 Shownieuws.

Hij zet met zijn optreden, zijn repertoire & geweldige stemgeluid een indrukwekkende show neer, waarbij hij zich presenteert als een geboren entertainer.

Door zijn leuke en stijlvolle manier van optreden wordt hij met regelmaat gevraagd acte de présence te geven met een optreden op dè Jet Set feesten in binnen- en buitenland.

Bovendien geeft hij na het optreden nog eens 5 cd’s weg die hij persoonlijk signeert.

Reacties van klanten

“Afgelopen zaterdag was een groot succes, helemaal geslaagd! Het bruidspaar heeft genoten en de rest ook. Dank voor alle moeite en hopelijk vond ‘Rene’ het ook een beetje leuk.” Carlien Luijkx – oktober 2011

“Een late reactie na twee dagen van diner, trouwen, feesten en veel emoties! Het feest was top op een mooie locatie in A’dam en het optreden van jullie Rene Froger was een grote verrassing en zorgde meteen voor een super stemming! Er was een groep Spaanse vrienden, ook zij gingen helemaal los!” Monique Luykx – juli 2011

Offerte aanvragen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.