Imitators

In de entertainment branche zijn er veel namen in omloop voor look-a-likes. Andere benamingen hiervoor zijn imitators of dubbelgangers. De look-a-likes imiteren bekende artiesten en ze lijken daarbij ook vaak qua uiterlijk op de artiest die zij nadoen. De meeste imitators hebben inmiddels jarenlange ervaring met hun acts.

Shirley Bassey look-a-like boekenWe breiden onze selectie met imitators ook af en toe uit. Net nieuw op onze site is deze Shirley Bassey imitator. Zij trad 10 jaar lang dagelijks op in steden in het Midden Oosten en nu kunnen we in Nederland van haar genieten. Met haar prachtige stem krijg je meteen kippenvel bij het horen van misschien wel het bekendste nummer ‘This is my Life’. Zeer geschikt voor thema events zoals Hollywood Nights, 60’s & 70’s parties, Red Carpet Nights, Diva Nights, Casino, Hall of Fame en natuurlijk James Bond Nights.

René Froger lookalike boekenSommigen treden al 15 jaar tot zelfs meer dan 20 jaar op. Een mooi voorbeeld hiervan is onze René Froger imitator. In 2016 vierde hij zijn 20-jarig artiesten jubileum met een eigen concert dat volledig uitverkocht was. Hij deed ook mee aan de tv programma’s ‘Let’s Make Music’ en ‘in de huid van’. Maar er is natuurlijk ook nieuwe aanwas van imitators: wat dacht je van kapitein Jack Sparrow, de iconische piraat uit de films Pirates of the Caribbean. Dit is volgens ons veruit de beste van Nederlandse bodem.

Lady Gaga lookalikeDe imitators die ook daadwerkelijk de stem van de bekende artiest nadoen en dus LIVE zingen, noemen we ook wel sound-a-likes, immers hun stem lijkt op die van de artiest die zij nadoen. Een goed voorbeeld hiervan is onze Lady Gaga imitator. Het publiek ziet haar vaak voor de echte aan. Zij zet dan ook echt een verbluffend goede show neer. En datzelfde geldt ook voor onze Amy Winehouse imitator. Heel toevallig is dit dezelfde persoon die ook Lady Gaga nadoet. Hoe knap is dat?

Mr. Bean lookalikeEen paar voorbeelden van imitators op onze website die niet zingen, zijn o.a. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Zij hebben de afgelopen jaren hun act zo geperfectioneerd dat hun hele houding en verschijning iets koninklijks uitstraalt. Daarnaast hebben we voor wat humor gehalte uiteraard ook dé Mr. Bean imitator. Deze imitator nodigt zichzelf graag uit op uw event om uw gasten te vermaken, uw nieuwe bedrijfspand of winkel te openen of om voor productpresentaties op beurzen.

Arnold-Schwarzenegger-look-a-likeEen andere vaak geboekte artiest is onze Arnold Schwarzenegger imitator. Deze sympathieke, van Duitse kom af, indrukwekkende bodyguard zal de entrée van ieder feest of evenement allure geven. Maar u kunt Arnold ook als walking act of meet & greet inzetten, want wie wil er nu niet op de foto met deze stoere verschijning?