AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

TINA TURNER - LIVE OPTREDEN

TINA TURNER - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 30 á 35 minuten

PRIJS: € 1245 excl. btw

GELUID: inclusief tot 300 personen

REISKOSTEN: inclusief binnen straal van 50km, daarbuiten € 0,25/km


"Tina Turner - The Queen of Rock” heeft haar sporen in de showbusiness achtergelaten. Beste “live zangeres” en “entertainster” van de wereld. In Nederland hebben we nu onze eigen Tine Turner Look-a-like. Zij zet een live-imitatie act neer die niet van de echte is te onderscheiden.

De Tina Turner Tribute is een logisch gevolg van haar overwinning in de soundmixshow van 2001. Ze wist de harten van kijkend Nederland te veroveren. Tijdens de ongeveer 30-35 minuten durende show komen uiteraard alle grote hits van de Queen of Rock voorbij. De bekende oudjes zoals "River Deep, Mountain High", "Nutbush City" en "Proud Mary" worden door haar met net zo veel vuur gebracht als Tina Turner dat zelf ook doet. Ook de hits die Tina tijdens haar comeback in de tachtiger jaren scoorde worden gebracht. Meest bekend zijn natuurlijk "Private Dancer" en "Simply The Best".

REACTIES VAN KLANTEN

"Het was een top feest mede door het optreden van de Tina Turner look-a-like. Wat een stem en wat een goede opbouw. De vrouwen gingen uit hun dak. Erg leuk dat Tina na het 'we want more' nog een paar nummers zong. Wij hebben genoten, het was Top!!!" Taetske / We-United - 6 januari 2018


"Het was in 1 woord geweldig en via facebook in onze kring waren ze allemaal tevreden. De stemming zat er gelijk in. Ze vonden het mooi."
Ben Zieltjens - 17 januari 2015 -


"Optreden was erg leuk, was een echte aanvulling op een hele gezellige feestavond. Looks waren oke (niet bijzonder lijkend als twee druppels water) maar wist de "maniertjes" goed na te doen. Stem bijzonder goed! Al met al geslaagd, wij zijn tevreden." Pim Derks - Restaurant De Engel - 8 november 2014


"Wij zijn dolenthousiast over Tina. Ze had een dijk van een stem. Ze zong heel erg goed. Ze was heel vriendelijk voor de kinderen en ook het publiek betrok ze in haar show. Het hele plaatje was compleet en heel erg goed. Zeker aan te raden voor een feestje. Ze was op tijd, ze zong precies lang genoeg, ze voelde het allemaal heel erg goed aan. Nogmaals bedankt voor het fijne optreden en voor het hele goede zaken doen met jullie firma..." Anton Goorden - 1 november 2013.


Tina Turner boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.