AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

ROBBIE WILLIAMS - LIVE OPTREDEN

ROBBIE WILLIAMS - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 30 minuten

PRIJS: € 1495 excl. btw

GELUID: tot 300 personen

REISKOSTEN: inclusief

VIDEOFRAGMENTEN:

videofragment


Wanneer deze artiest in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt hij steeds opnieuw voor een té gekke show.

De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.

Dit is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer!


REACTIES VAN KLANTEN

"Het optreden van "Robbie Williams" was geweldig. Haast niet te onderscheiden van de echte. Een gast zei: dat kan toch niet!!! of wel? En een ander zei: maar dan komt ie toch in ieder geval uit Engeland!!! Robbie kreeg alle gasten weer mee, het is een leuke show die veel impact heeft op het publiek. En naderhand is ie ook niet te beroerd om nog even met wat mensen op de foto te gaan. En een eigen geluidsman. Goed geregeld!!" Storm Events - 22 juni 213


"In totaal was het echt een superleuke avond en wij vonden ' Robbie' ook echt goed!!!" Elianne van Dongen | Orbis Medisch Centrum - 26 oktober 2012.

Robbie Williams boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.