AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

MR. BEAN

MR. BEAN

OPTREDEN: 3 x 50 minuten

PRIJS: € 849 excl. btw

GELUID: nvt

REISKOSTEN:
0,19ct p/km vanaf Utrecht


Mr. Bean - Rowan Atkinson's Double

Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean, bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Tedddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste ..maar vooral aangepaste wijze!

In 2001 won hij met de Henny Huisman Soundmixshow een finaleplaats. En in 2007 werd hij door Veronica Magazine uitgeroepen tot beste double van Atkinson. Met creaties van de Britse komiek Rowan Atkinson deed deze imitator in het land daarna nog vaak promotie-activiteiten voor Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum. Daarnaast gaf hij in het kinderprogramma Blinq in 2006 een masterclass visual humor aan een kleine grote fan van Atkinson.


REACTIES VAN KLANTEN

"Zeker is alles naar wens verlopen! Hij heeft het erg goed gedaan en de gasten en mijzelf prima vermaakt met zijn echte Mr Bean fratsen! Hij heeft echt iets toegevoegd aan mijn feest! Ik denk dat hij de meest gefotografeerde gast op mijn feest was!" Mevrouw van Koppen - 13 januari 2013


Mr. Bean boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.