AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

MADONNA - LIVE OPTREDEN

MADONNA - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 30 minuten

PRIJS: € 995 excl. btw

GELUID: exclusief (€ 300)

REISKOSTEN: € 0,19 p/km vanaf Alkmaar

MUZIEKFRAGMENTEN:

Geluidsfragment - live gezongen door lookalike


Een Super Madonna Look-A-Like !

Ja, u leest het goed. Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent. Deze show moet u gezien hebben !!!

Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop), is zeer geschikt als 'special-act' halverwege een feest of als 'suprise-act' opener/afsluiter van een spetterende avond.

Wie kent niet de hits: "Like A Prayer", "Express Yourself", "Holiday", "Celebration", "Music inferno"...en dit is nog maar een kleine greep uit de megahits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht. Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend zijn, choreografie en onovertroffen entertainmentgehalte zowel vriend alsmede vijand te verbazen..en zo zal zij u doen verbazen met haar unieke/exclusieve Madonna-show! Eventueel uit te breiden met 2 extra dansers (€395).


MEET & GREET 40 MIN €650

U kunt onze Madonna look-a-like ook boeken voor een 40 minuten durende Meet & Greet. Uw gasten op de foto met deze megaster.


REACTIES VAN KLANTEN

"Ze was erg leuk! Het leuke was van haar dat ze lekker tussen de mensen in ging voor foto's en een dansje! Zeer zeker een goed amusement gehalte! Het publiek vond haar erg goed en gezellig!" Cisca, Fever Oosterhout - 9 mei 2013


Madonna boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.