AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

LADY GAGA

LADY GAGA

OPTREDEN: 1 x 30 minuten

PRIJS: € 1250 excl. btw

GELUID: exclusief (€ 300)

REISKOSTEN: € 0,25 p/km va A'dam


Deze intrigerende look-a-like uit Nederland zet een fascinerende vertolking van Lady Gaga neer: Ze ziet eruit als Gaga, zingt als Gaga, beweegt als Gaga, en creëert geweldige outfits. Haar performances zijn pakkende ‘short stories’ met veel energie en verschillende looks, om zelfs het meest veeleisende publiek te entertainen!


Deze look-a-like is bekend als de Winnares van het populaire Nederlandse televisie programma My Name Is… (2010). Ze tourde met de the So You Think You Can Dance – Tour 2010 door Nederland en België, en entertainde duizenden enthousiaste theater bezoekers.


Zij trad als Lady Gaga wereldwijd op in Amsterdam (Modefabriek en de Armani afterparty – Amsterdam International Fashion week, en de 75e verjaardag van Polaroid, waar Gaga Creative Director van is!), Londen, Shanghai (Formule 1 Closing Party), Barbados, Zuid-Afrika, Buckarest, Sofia, Istanbul, Oostenrijk, Cyprus en Cannes.


COMBI OPTREDEN LADY GAGA & AMY WINEHOUSE

Ga voor een combi optreden en boek deze look-a-like als Lady Gaga én Amy Winehouse. Zij zal dan 20 minuten optreden als Lady Gaga en 20 minuten als Amy Winehouse. De overige 20 minuten zijn als Meet & Greet in te vullen waarbij de look-a-like op de foto gaat met uw gasten en fotokaarten signeert.
Prijs: € 1.895 exclusief geluid en 6% btw

REACTIES VAN KLANTEN

"Mijn zoon heeft de dag van zijn leven gehad. Onze doelstelling was om het publiek minstens 10 seconden te doen denken dat het de echte Lady Gaga was. Welnu... tot vandaag zijn nog velen en minstens quasi alle kids aanwezig overtuigd dat dit de echte Lady Gaga was. Super! Facebook wemelt van de felicitaties van een superfeest. Dus ik hoef je niet te vertellen dat we zeer tevreden zijn. De volwassenen vonden later op de avond Amy zelfs nog beter!Vocaal ook zeer sterk." Koen Matthijs - 20 april 2013


Lady Gaga boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.