AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

JACK SPARROW

JACK SPARROW

OPTREDEN: 1 uur

PRIJS: € 945 excl. 6% btw,
1,5 uur €1245, 2 uur €1445

GELUID: n.v.t.

REISKOSTEN: € 0,30 per km vanaf Venlo


Deze Captain Jack Sparrow look-a-like zal uw feest tot een hoger magisch niveau tillen. De bezoekers, jong en oud, zullen een onvergetelijke ervaring overhouden met misschien wel een unieke foto of selfie als aandenken.


Biografie

Sinds zijn tienerjaren kreeg onze Captain Jack Sparrow look-a-like al vaak te horen dat men hem verdomd veel op Johnny Depp vond lijken. Tijdens optredens als straatmuzikant in Duitsland met zijn cowboyhoed en zonnebril begon men te denken dat hij hem daadwerkelijk was.


Drie jaar geleden met carnaval trok hij eindelijk de stoute schoenen aan en ging verkleed als Jack Sparrow de straat op. Iedereen reageerde met: "Wow! Ongelooflijk hoeveel gelijkenis! Are you Johnny?!"


Inmiddels bezit hij een prachtig kostuum, kent alle Pirates of the Caribbean films uit zijn hoofd en doet alle “drunken” moves tot in perfectie na. De trekjes en uitdrukkingen in zijn gezicht zijn nagenoeg identiek aan de echte Captain Jack Sparrow.


Onze Captain Jack Sparrow look-a-like heeft inmiddels al mogen “shinen” op Hollywood Blvd, Las Vegas en zelfs Disneyland California! Het hele pretpark, bezoekers en personeel, dacht dat de echte Johnny Depp verkleed als Captain Jack Sparrow op het park rondliep.


Hij blijft van begin tot eind in zijn rol, Engels sprekend op uw festival, bedrijfsfeest, discotheek, kinderfeest of welk ander event dan ook.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.