AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

GERARD JOLING - LIVE OPTREDEN

GERARD JOLING - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 30 minuten

PRIJS: € 995 excl. btw

GELUID: inclusief A set tot 300 personen

REISKOSTEN: € 0,19 p/km vanaf Utrecht

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidfragment 1 live gezongen door lookalike
geluidfragment 2 live gezongen door lookalike


Informeer naar de speciale actieprijs

Dé Look & Sound Alike van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.

Hit na hit komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een weergaloze spetterende en herkenbare -over de top- Joling-show met veel glitter en glamour!

Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Het Is Nog Niet Voorbij en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Zijn podiumpresentatie, en een kippenvel bezorgende gelijkenis van Gerard’s stemgeluid zorgen er voor dat deze imitator veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!

U kunt Gerard Joling look-a-like boeken voor festivals, events, feesten en partijen, maar ook voor openingen en presentaties!Gerard Joling boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.