AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

DOLLY PARTON- LIVE OPTREDEN

DOLLY PARTON- LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: in overleg - zie Optreden

PRIJS: op aanvraag

GELUID: € 300 excl. btw

REISKOSTEN: Inclusief binnen NL, exclusief parkeerkosten


A tribute to Dolly Parton

Met veel drive, oog voor detail en perfectionisme heeft deze artieste een tribute aan Dolly Parton act ontwikkeld. Als Dobbly Parton raakt zij de gevoelige snaar met nummers als “you are”, “me and little Andy” en “I will always love”. Met de nummers Nine to five, Jolene en Stand by your man zal iedereen met volle overgave meezingen en dansen.

De look-a-like zingt live, heeft diverse outfits en een ruim repertoire van Dolly Parton songs.


Over de Artieste

Deze look-a-like is een zeer ervaren artiest en treedt ook met haar succesvolle Marilyn Monroe act wereldwijd op. Zij heeft awards gewonnen met de titel “Europes Best Marilyn Monroe tribute”. Door haar professionele aanpak heeft zij klanten als Dolce& Gabbana, Dior en Cannes filmfestival.


Optreden

De duur van de set wordt samengesteld met de opdrachtgever. Dit varieert van 10 tot 25 minuten per set. Het volledige repertoire duurt 40 minuten. Een set met de bekende nummers: Nine to 5, Jolene, I will always love you, You are my inspiration, duurt 10 minuten. Een medley van de bekende nummers aangevuld met minder bekende nummers duurt 25 minuten.


3-in-1: Marilyn Monroe, Dolly Parton en Doris Day

Op uw countryfeest, hillbillyparty of Amerikathemafeest is Dolly Parton onmisbaar. Wilt u een ultiem Amerika Diva's themafeest organiseren, boek dan deze look-a-like als Marilyn Monroe, Dolly Parton en Doris Day voor een avondvullend entertainmentprogramma (prijs op aanvraag).


Muziekfragment

Om een videofragment van deze Dolly Parton act te bekijken klik hier


Repertoire Dolly Parton

I will always love you
Silver and Gold
Tracks of my tears
Nine to five
Jolene
Me and little Andy
Stand by your man
Joshua
Applejack
You are
Backwoods Barbie
Coat of many colours
Here you come again
Two doors down


Haar repertoire kan op aanvraag worden uitgebreid.


Outfits Dolly Parton

Wit met gouden jurk
Zwart met zilver glitter (corset met franjesrok)
Roze broekpak
Backwoodsbarbie outfit
Mintgroen pakje


Reacties van Klanten

"Zeer bedankt voor de prettige samenwerking voor onze opdrachtgever afgelopen vrijdag. De voorbereiding en de uitvoering verliep zeer aangenaam waardoor we een mooi resultaat hebben bereikt met een uiterst tevreden klant. We waarderen het zeer dat we werden betrokken bij repertoire en visuele invulling van de act en vooral ook het optreden zelf was professioneel en zeer geslaagd. Dank voor alle inzet en graag tot de volgende opdracht." Stephan Nugter&Lucienne Baas, &friends.events - 17 maart 2017


Dolly Parton boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.