AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

MARCO BORSATO - LIVE OPTREDEN

MARCO BORSATO - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 30 minuten

PRIJS: € 995 excl. btw

GELUID: inclusief tot 300 personen

REISKOSTEN: inclusief 200km totaal.

MUZIEKFRAGMENTEN:

Geluidsfragment - live gezongen door lookalike


100% Live. 100% Emotie. 100% Feest.

Een half uur lang krijgt u de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door deze look-a-like ‘gegrepen’, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat.

Een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten en staan.

Onze Marco Borsato look-a-like heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar hij is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit.

Met deze act haalt u een knaller in huis. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht, Rood, Zij en zijn meest recente nummer 1 hit Waterkant.


REACTIES VAN KLANTEN

"We hebben zaterdag een fantastische avond gehad met al onze collega’s en daar heeft de look-a-like zeker een geweldige bijdrage aan geleverd. Hij zong erg goed en maakte er echt een feestje van. Heel erg bedankt voor het snelle bemiddelen en regelen van een top look-a-like." Christine en Sien - 22-09-2018

Marco Borsato boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.